Slađana otkrila zašto je zarila sekiru u glavu mužu: "Kad je zamahnula treći put, podmetnuo sam ruku"!

24.03.2024

18:04

0

"Ne mogu više, morala sam da spasem sve, 33 godine me maltretira i celu porodicu", rekla je navofno Slađana S.

Slađana otkrila zašto je zarila sekiru u glavu mužu: "Kad je zamahnula treći put, podmetnuo sam ruku"!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Meštani Šarlinca u kome je Slađana S. (50) juče ujutru zabila sekiru u glavu suprugu Srđanu S. (53) dok je spavao u njihovoj porodičnoj kući, u neverici su posle pokušaja ubistva i tvrde da je u toj porodici i ranije bilo problema, da je žena navodno bila ljubomorna, a i da su se supružnici često svađali oko novca.

Srđan S. je prevezen u leskovačku bolnicu i u svesnom je stanju. Prema izveštajima lekara, sečivo sekire napravilo je površinski rascep Srđanu na glavi od nekoliko centimetera, pa su to lekari odmah ušili, a povređena mu je i desna šaka. Srđan S. je iz kolica sam ustao i legao u krevet. a policiji je ispričao kako ga je supruga napala.

Prema našim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, on im je rekao da je spavao i da ga je žena udarila sekirom u glavu, a kada je zamahnula treći put, on je stavio ruku ispred sebe i tada mu je ruka malo povređena. Ispričao je da je ženi oteo sekiru i ustao tako ranjen, kao i da je ona tada istrčala iz kuće.

U strahu da je muž ne stigne, Slađana je bežala čak prema selu Pečenjevce, iako joj je mnogo bliži Draškovac. Trčala je i pešačila nekih 10 do 15 kilometara. Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama u momentu kad je ušla u ambulantu u Pečenjevcu. Kazala je da je pešačila od 8 ujutru i da zovu policiju.

Tada je izgovorila: "Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve, Trideset tri godine me maltretira i celu porodicu".

24sedam/Katarina Mihajlović
Ilustracija

Ubrzo po dolasku policije, Slađana je uhapšena i saslušana u Polciijskoj upravi Leskovac posle čega joj je određeno zadržavanje od 48 časova. Srđan će preživeti, a policiji i prijateljima je navodno rekao da se sve vidi na snimku video-kamere u dvorištu.

Komšije kažu da supružnici nisu voleli da se druže sa njima. Srđana znaju po tome što radi sa automobilima i što voli da popije, ali se i pored toga ni sa kim nije družio. Od nje je moglo samo da se čuje "Dobar dan" kad prođe.

Imaju i dvoje odrasle dece koja više ne žive sa njima, a navodno su i oni, kao i Slađana, godinama trpeli Srđanovo nasilje.

- Čuli smo da je bio jako nezgodan prema porodici kad popije. To je bio veliki problem, a ona je odreagovala na užasan način, misleći da samo tako može da se spasi -pričaju komšije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike