Telo Danke traže na deponiji: Potraga na neočekivanoj lokaciji, stigao i policijski pas! (FOTO)

13.04.2024

15:28

0

Policija detaljno pretražuje lokacije koje svi radnici "Vodovoda" odlično poznaju, jer su i osumnjičeni za ubistvo radnici lokalnog "Vodovoda"

Telo Danke traže na deponiji: Potraga na neočekivanoj lokaciji, stigao i policijski pas! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Pripadnici Žandarmerije i policije grupišu se na izlazu iz Zlota i ulazu u selo Sumrakovac. Tu postoji jedna deponija, koju su pretraživali u toku dana, kao i Zlotsku reku. U potrazi za telom male Danke Ilić (2), sa njima je, kako saznajemo, i policijski pas.

Policija detaljno pretražuje lokacije koje svi radnici "Vodovoda" odlično poznaju, jer su i osumnjičeni za radnici ovog borskog preduzeća. Detaljno se pretražuju vodotokovi i rezervoari, koji su nekad korišćeni za navodnjavanje.

Na tom putu je protok saobraćaja intenzivniji, pa oni zaustavljaju automobile i razgovaraju sa vozačima. Tu ima mnogo šumaraka, sitnih puteva i teren je nepregledan.

Danka Ilić (2) iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom Polju. Ali, istraga je utvrdila da su je toga dana radnici borskog JKP "Vodovod" Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) udarili službenim automobilom "panda", što su na saslušanju i priznali zločin.

Zna se da su telo bacili na divlju deponiju, četiri kilometra dalje, i posle dva dana premestili na, zasad, nepoznatu lokaciju. Zbog pomaganja u premeštanju tela uhapšeni su i članovi porodice glavnoosumnjičenog Dragijevića - mlađi brat Dalibor (40) i otac Radislav (72).

Na saslušanju u policiji, najmlađi Dragijević je preminuo i u četvrtak je sahranjen na groblju u rodnom selu Zlot.

Tok potrage i sve nove detalje o ubistvu Danke Ilić pratite i na našem blogu uživo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike