"Pazite joj ručice, osmeh... sa njim je pošla u smrt": Pesma posvećena Danki Ilić slama i najtvrđa srca (FOTO)

10.04.2024

12:20

0

Autor: 24sedam

"O, bezdušni svete šta ti je skrivilo to nevino dete?"

"Pazite joj ručice, osmeh... sa njim je pošla u smrt": Pesma posvećena Danki Ilić slama i najtvrđa srca (FOTO)
Nestala Danka Ilić - Copyright Facebook

Vest o tragičnoj smrti devojčice Danke Ilić (2) potresla je Srbiju, ali i region. 

Kao što smo pisali, ispred zgrade Doma kulture u Boru danima se pale sveće za malu Danku Ilić (2) koja je ubijena pre 10 dana, a za čijim telom se i dalje traga.

I dok se građani skoro svakodnevno opraštaju od nje na društevnim mrežama, jedan od njih je odlučio da napiše i posveti pesmu nevino preminuloj devojčici. Pesma je nastala, ako je suditi po podatku na društvenoj mreži Instagram, 4. aprila, upravo na dan kad su osumnjičene ubice i uhapšene

Pesma je nazvana "Molim vas pripazite - Danka Ilić".

- Pazite joj ručice, kad je budete tražili, ispod gomile smeća. Molim vas, oprezno! Po mirisu je pronađite, ona je tatina sreća. Cvet, na deponiji. Anđelski pramene na svilenoj kosici, zbog tebe i vapim. O, bezdušni svete šta ti je skrivilo to nevino dete?  Njih savest ne peče, devojčice draga, oni što su hteli da nestaneš bez traga. I nije krivac taj Beč! Niti otac tvoj, a ni majka tvoja, što uzalud plače dok danima traže, svoje umiljato mače. Pazite joj oči! U njima stanuje nedosanjani san. Tu su lutke i šnale, srećno detinjstvo i venčanica bela. Znam, biće vam teško kad dođete do tela. Zbog njene godine dve. I na osmeh pazite, sa njim je pošla u smrt, da radost unese u rajski vrt - navodi se u pesmi, ispod koje je kao autor potpisan Knežević Miodrag-Miki.

Podsetimo, policija danonoćno radi na rasvetljavanju slučaja ubistva male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta i koja je, kako se pretpostavlja, istog dana i ubijena. Sve vesti o potrazi za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike