Majorka policije o telu male Danke: Svirepo, ne mogu da izgovorim...

09.04.2024

10:23

0

Bojana Otović Pjanović: Teško mi je da kažem šta mislim da su uradili sa telom, ne mogu da izgovorim

Majorka policije o telu male Danke: Svirepo, ne mogu da izgovorim...
Copyright RTS printscreen

Majorka policije Bojana Otović Pjanović nije mogla da iznese pretpostavke šta su Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici JKP "Vodovod" iz Bora, uradili sa telom male Danke (2). Njih dvojica su u policiji priznali ubistvo devojčice i do detalja ispričali kao su sve obavili, ali je u Višem tužilaštvu u Zaječaru Janković zaćutao.

- Ne mogu da izgovorim to što mislim da su uradili sa telom - rekla je Bojana Otović Pjanović na "Blic TV".

Iako su osumnjičeni u potpunosti priznali zločin koji su počinili, jedno je i dalje misterija - gde i kako je skriveno telo Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice, a majorka policije ističe da ima više verzija zbog čega osumnjičeni ne žele da otkriju lokaciju tela.

- Može biti da su saznali, raspitali šta nosi to telo, strah od svega toga i da zaista u ovom trenutku ne znaju, da su više puta premeštali. A može biti i da su uradili još nešto monstruoznije sa telom deteta. Kao majci i čoveku mi je teško da kažem to što mislim da su uradili. Ne mogu da izgovorim to što mislim da su učinili - izjavila je Bojana Otović Pjanović.

Ona ističe da želi zbog porodice ubijene Danke Ilić da se telo što pre pronađe, kako bi roditelji mogli da sahrane dete.

Tanjug/Vladimir Sporčić
Policija trenutno pretražuje Lazarevu pećinu

- Ne ide u prilog što prolazi dan za danom, ali najveća želja mi je da roditelji pronađu svoj mir - kaže major policije.

Istakla je i da osumnjičeni mogu da odgovaraju za teško ubistvo iako nema tela, kao i da je prikupljeno dovoljno materijalnih dokaza. Otkrila je i u kom momentu potraga može biti obustavljena.

- Želim da verujem da ćemo naći telo. Kada budemo imati okolnosti da je besmisleno tražiti telo, svakim danom potrage i što duže traje, sve manje informacija iz tela možemo dobiti, zbog samog. Ovo zaista, nije normalno, prirodno... Ja nemam reči za njihov postupak, svirepo je blaga reč - rekla je.

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) koji su uhapšeni u četvrtak jer su ubili Danku Ilić. Obojici je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Ovi radnici borskog JKP "Vodovod" 26. marta udarili su devojčicu službenim kolima "fijat panda" u Banjskom polju. Po sopstvenom priznanju, Janković je vozio automobil, a Dragijević je dete ubacio u kola, zadavio je i bacio na obližnju deponiju. Telo je uz pomoć brata Dalibora i oca Radoslava 28. marta premestio na drugu lokaciju, ali niko ne želi da kaže na koju.

Sve o novim detaljima iz potrage za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike