Drama ispred kuće Dragijevića u Zlotu: Dojurili inspektori, sa njima i mladić i devojka!

08.04.2024

16:16

0

Inspektori su sa sobom poneli i nekoliko džakova

Drama ispred kuće Dragijevića u Zlotu: Dojurili inspektori, sa njima i mladić i devojka!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Nekoliko inspektora Uprave kriminalističke policije ušlo je u kuću porodice Dragijević u Zlotu.

Prema nezvaničnim informacijama policijske patrole dežuraju ispred kuće, ali sada su im se pridružili i inspektori koji su sa sobom poneli i nekoliko džakova.

- Zajedno sa njima u kuću su uvedeni i mlađi muškarac i jedna devojka. Ne zna se još u kom su svojstvu oni dovedeni - navodi izvor iz Zlota.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić nastavljena je i u kanjonu Lazarove reke i u Lazarevoj pećini kod Zlota, gde postoje jame i ogromne strme stene koje i do danas nisu istražene.

Pregledani su i kilometri priobalja Zlotske reke, ali Dankino telo nije pronađeno.

Ivana Ilić je 26. marta sa ćerkom Dankom i starijim sinom (3) otišla iz Bora do napuštenog i zapuštenog imanja u Banjskom Polju, odakle je rodom. U jednom trenutku, kako je ispričala policajcima, okrenula se da sinu donese vodu iz auta, kad joj se Danka izgubila iz vida.

Kako se ispostavilo, dvojica pijanih radnika "Vodovoda", Srđan Janković i Dejan Dragijević, u tom trenutku su službenim "fijatom panda" udarili devojčicu na putu pored Ivaninog imanja, što ona nije videla, nakon čega su je krvnici ubacili u vozilo. Dragijević je potom zadavio devojčicu, a onda su on i Janković telo odvezli do deponije i bacili ga.

Usledila je opsežna potraga za devojčicom, koja je trajala čak deset dana dok policija nije prikupila dovoljno dokaza da uhapsi monstrume.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike