Roditelji nestale Danke ponovo u policiji! Otac tužan i umoran, supruga ga prati u korak, evo zašto su opet tu

30.03.2024

17:12 >> 17:41

0

Miloš Ilić je došao u policiju sa ocem i majkom kolima, porodičnim belim "fordom"

Roditelji nestale Danke ponovo u policiji! Otac tužan i umoran, supruga ga prati u korak, evo zašto su opet tu
Miloš i Danka Ilić - Copyright Instagram printscreen

Roditelji nestale Danke Ilić (2), Miloš i Ivana Ilić, su ponovo u policijskoj stanici u Boru.

Miloš Ilić je došao u policiju sa ocem i majkom kolima, porodičnim belim "fordom". Na licu oca Danke Ilić se vide umor i tuga, a pogled mu je zamišljen. Ćutke je gledao u daljinu, piše Blic. Odmah iza njega je išla i njegova supruga, a majka malene Danke. 

Kako se saznaje, policija sa njim i Dankinom majkom proverava sve informacije koje su dobili tokom istrage, preko "Pronađi me" ili koje su dobili operativno.

Prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku stanicu kako bi davao iskaz povodom nestanka ćerke. Kako smo pisali on je sa inspektorima razgovarao o kobnom danu, ali i o odnosima sa drugim ljudima iz svog bližeg okruženja.

Kako smo ranije pisali, otac Danke Ilić (2) je prošao poligraf.

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Podsetimo, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi da pregledaju sve vodovodne i kanalizacione sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati da pročešljaju i celo jezero.

Policija je juče sa majkom male Danke išla na mesto gde je devojčica nestala. Urađena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike