Decu mamio bombonama da krenu za njim: Prilikom hapšenja napao policiju

29.03.2024

11:48

0

Autor: Mi. S.

M. L. (51) osumnjičen je da je danima bombonama mamio decu da krenu za njim, pa ga je jedan od roditelja sprečio i pozvao policiju

Decu mamio bombonama da krenu za njim: Prilikom hapšenja napao policiju
Copyright Profimedia

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M. L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim i da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju.

Kada su na mesto događaja došli policijski službenici, osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom prema glavi policajca, koji se izmakao i uhapsio osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivoj i procesno nesposobnoj osobi za koju postoji opasnost da bi boravkom na slobodi počinila novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora, kao i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike