Šok snimak: Ovo je uhvatila kamera u trenutku nestanka male Danke (VIDEO)

27.03.2024

15:10 >> 15:25

0

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS

Šok snimak: Ovo je uhvatila kamera u trenutku nestanka male Danke (VIDEO)
Potraga za Dankom Ilić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Društvenim mrežama kruži snimak sa sigurnosne kamere iz blizine mesta nestanka male Danke Ilić (2), koja je nestala juče. Na snimku se vidi prolazak automobila dva minuta pre nego što je prijavljen nestanak malene devojčice.

Tačno u 13.47 časova je prošao svetlo plavi automobil "punto".

Policija je već analizirala snimke i dosad nije uočila ništa što bi pomoglo u istrazi. Ali ovaj novi snimak otvara nove mogućnosti. Automobil sa snimka kretao se prema porodičnoj kući Ilića, što može biti ključni trag u istrazi.

Danka (2) je nestala je u utorak oko 13.45 časova u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan.

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu je više od 350 ljudi, uključujući Žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.

Dankin deda Milan se oglasio po prvi put i rekao da sumnja da je njegova unuka kidnapovana.

Komšije sumnjaju da je Danku otela žena koju je juče nestala na istom mestu u isto vreme.

Sve aktuelnosti iz potrage za nestalom Dankom Ilić (2) saznajte prvi, i to u našem blogu uživo i uz ekipu 24sedam koja je na licu mesta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike