"Pali" zbog opojnih droga: Hapšenja u Boru i Sremskoj Mitrovici (FOTO)

25.03.2024

13:43

0

Akcije pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova

"Pali" zbog opojnih droga: Hapšenja u Boru i Sremskoj Mitrovici (FOTO)
Ilustracija - Copyright MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, u odvojenim akcijama, uhapsili su D. G. (43) iz okoline Požarevca i D. B. (45) iz okoline Kladova, dok će protiv četrdesetšestogodišnje žene iz Kladova podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, prilikom pretresa vikendice koju koristi D. G. u okolini Kladova, pronašla oko 640 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje, a u kući D. B. manju količinu marihuane, saopšteno je danas iz PU Bor. Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji. U stanu četrdesetšestogodišnje žene pronađene su tablete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, semenke kanabisa, kao i rezani duvan i metak, pa će protiv nje biti podneta i krivična prijava za krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto:MUP
 

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, D. G. i D. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok je protiv četrdesetšestogodišnje žene krivična prijava podneta u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. V. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MUP Srbije
Marihuana zaplenjena u Sremskoj Mitrovici

Prilikom pretresa dve lokacije na području Mačvanske Mitrovice, policija je pronašla više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su semenke indijske konoplje, saopšteno je danas iz PU Sremska Mitrovica.

MUP Srbije
Marihuana zaplenjena od D. V.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, D. V. je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. Rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike