"Pali" osumnjičeni za prodaju kokaina u Sokobanji: Među uhapšenima i devojka

23.03.2024

19:45

0

Autor: Mi. S.

Đ. M. (19) i devojka A. Ž. (20) osumnjičeni su za neovlašćenu prodaju droge, a P. M. (23) za nedozvoljeno držanje narkotika

"Pali" osumnjičeni za prodaju kokaina u Sokobanji: Među uhapšenima i devojka
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su Đ. M. (19) i devojku A. Ž. (20), zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i P. M. (23) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je kod Đ. M. pronašla manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, dok se A. Ž. sumnjiči da je od njega preuzela sedam paketića sa manjom količinom ove materije i, radi dalje prodaje, predala jednom muškarcu iz Sokobanje koji je ranije uhapšen.

Kod osumnjičenog P. M. policija je takođe pronašla manju količinu ove materije koju je kupio od Đ. M., a koji je u prethodnom periodu, kako se sumnja, prodavao ove narkotike.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike