Pogledajte kako ljubi fatalna plavuša iz Iriga: Ovo se događalo u porodičnom domu Veludina pre nego što je ubio Zorana (FOTO)

08.03.2024

14:03

0

Autor: 24sedam

Osumnjičeni ubica imao zajednički profil sa suprugom

Pogledajte kako ljubi fatalna plavuša iz Iriga: Ovo se događalo u porodičnom domu Veludina pre nego što je ubio Zorana (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/V.B.S

Veludin S. (50), osumnjičeni za brutalno ubistvo Zorana Obradovića (68) u njegovoj kući u Rumi, ima zajednički Fejsbuk profil sa svojom suprugom B. S. Na svim objavljenim fotografijama supružnici su zagrljeni i na licima im je - osmeh.

Printscreen/Facebook/V.B.S
B. S. sa suprugom Veludinom

Obradović je ubijen između 3. i 4. marta. Njegovo telo otkrio je sin, kada je došao da ga obiđe jer mu se danima nije javljao. 

Printscreen/Facebook/V.B.S
Supružnici iz Iriga

Policija je otkrila da je iz dvorišta nestao automobil BMW, a u kući su otkrili i krvavu bejzbol palicu. Detalje jezive smrti utvrdili su obducenti sa Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu. Na Obradovićevom telu pronađene su višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti. Zvanični uzrok smrti je davljenje.

Printscreen/Facebook
Zoran Obradović

Ubrzo, ubica je uhapšen. Motiv zločina je, navodna, preljuba ubičine žene sa Obradovićem. Tako je uhapšen Veludin S. za koga je ustanovljeno da je posle zločina odvezao žrtvim BMW predao ga muškarcu (43) iz Sremskih Karlovaca, koji je sad dobio krivičnu prijavu zbog prikrivanja.

Ubijeni Obradović bio je uzgajivač dobermana i to visokorangiranih u svetu pasa. U njegovom vlasništvu bio je i popularni rumski kafić "Flojd", koji je nekoliko metara od njegove kuće. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike