Strasna plavuša u ljubavnom trouglu: Zbog nje je ugašen Zoranov život, a muž Veludin ostao bez slobode (FOTO)

08.03.2024

13:00

0

Autor: 24sedam

Pojavile se fotografije B. S, fatalne plavuše iz Iriga

Strasna plavuša u ljubavnom trouglu: Zbog nje je ugašen Zoranov život, a muž Veludin ostao bez slobode (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/V.B.S

Veludin S. (50) iz Iriga nasmrt je pretukao Zorana Obradovića (68) iz Rume zbog ljubavne veze koju je žrtva imala sa njegovom suprugom. Sada su isplivale fotografije B. S, fatalne plavuše iz Iriga.

Kako je portal 24sedam objavio, ubijeni Zoran je, navodno, bio u emotivnoj vezi sa B.S. što je motiv ovog teškog zločina.

Printscreen/Facebook/V.B.S
B. S. u zagrljaju supruga Veludina, sada osumnjičenog ubice

 

Ubistvo se dogodilo između 3. i 4. marta, ali je Obradovićevo telo otkrio sin tek pre tri dana kada je došao da ga poseti. Zločin je prijavio policiji i klupko je počelo da se odmotava, pa je uhapšen ubica. Kasnije je ustanovljeno da je Veludin S. posle zločina odvezao žrtvim BMW i automobil predao muškarcu (43) iz Sremskih Karlovaca, koji je dobio krivičnu prijavu zbog prikrivanja.

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu Obradovića pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti. Uzrok smrti je davljenje, a u Obradovićevoj kući pronađena je i okrvavljena bejzbol palica.

Printscreen/Facebook
Zoran Obradović kraj svog BMW

Na Obradovićevom Fajsbuk profilu, u opisu, stoji da je "Privatnik & Muzičar & Boss". Bio je i odgajivač dobermana, i to visokorangiranih u svetu pasa. U njegovom vlasništvu bio je popularni rumski kafić "Flojd", koji je nekoliko metara od njegove kuće. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike