"Pao" diler u Beogradu: Policija mu u kući pronašla veću svotu novca, a u buretu u blizini dvorišta skoro kilogram heroina!

07.03.2024

00:15

0

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

"Pao" diler u Beogradu: Policija mu u kući pronašla veću svotu novca, a u buretu u blizini dvorišta skoro kilogram heroina!
Copyright Profimedia

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, UKP, Odeljenja za borbu protiv droga, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su S. K. (55) koji se sumnjiči za proizvodnju i prodaju narkotika.

Policija je u manjem buretu koje je osumnjičeni zakopao u blizini njegovog dvorišta pronašla više od 786 grama heroina, više od kilogram smese kofeina i paracetamola namenjene za uvećanje mase narkotika, dok je u njegovoj kući pronađena veća suma dinara, kao i više mobilnih telefona i laptop, saopštilo je MUP.

Kako se navodi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike