Žena sa dvoje dece sletela kolima u trafo polje pod strujnim naponom: "Mislio sam da niko živ nije ostao" (FOTO)

31.07.2021

19:37

0

Do udesa je došlo oko 19.20 sati, kada je automobil koji se, prema svedočenju očevidaca, velikom brzinom kretao Zetskom ulicom

Žena sa dvoje dece sletela kolima u trafo polje pod strujnim naponom: "Mislio sam da niko živ nije ostao" (FOTO)
Copyright Foto:24sedam/M.K.

Žena čiji se identitet još utvrđuje, sletela večeras u Nišu, u trafo polje pod visokim naponom. Da zlo bude veće sa njom u vozilu je bilo i dvoje dece. Samo pukom srećom je izbegnuta tragedija.

Kako nezvanično saznajemo, deca su prebačena kolima Hitne pomoći  do niškog Univerzitetskog kliničkog centra u svesnom stanju.

Do udesa je došlo oko 19.20 sati, kada je automobil koji se, prema svedočenju očevidaca, velikom brzinom kretao Zetskom ulicom od okretnice u Mokranjčevoj ulici ka niškoj Pivari.

Foto:24sedam/M.K.

Iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza i zaustavio se petnaestak metara dalje u trafo polju. Od siline udarca, oštećen je jedan od mernih instrumenata, iscurilo je ulje, a vozilo se prevrnulo na krov.

U izvlačenju putnika, osim ekipe Hitne pomoći i policije, učestvovali su i niški vatrogasci.

Očevici su bili preneraženi prizorom i kako su nam rekli slutili su na najgore.

-U šoku sam, vozilo je iznenada sletelo s puta i prevrnulo se na krov – rekao je jedan od okupljenih Nišlija. – Došla je Hitna pomoć, pa policija i vatrogasci, jedva su prišli vozilu. Mislio sam da niko živ nije ostao, da ih je ubila struja jer sam video polomljenu instalaciju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike