Žestok sudar kod Novog Pazara: Šestoro povređenih, a među njima dvoje dece!

01.03.2024

18:08

0

Sudarili su se "golf" i "pasat", a nezgodu je, kako se sumnja, izazvao vozač "pasata", koji je bio pod dejstvom alkohola

Žestok sudar kod Novog Pazara: Šestoro povređenih, a među njima dvoje dece!
Opšta bolnica u Novom Pazaru - Copyright Elmedin Hajrovic/ATAImages

Šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara. Danas, u 13:20, na putu između Novog Pazara i Sjenice, u mestu Bijele Vode, dogodio se udes u kom su učestvovala dva vozila. Povređeno je šest osoba, među kojima su i dvoje dece.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, sivo vozilo marke “golf 5”, kojim je upravljao B. M., pretrpelo je značajnu štetu, a u njemu je povređeno pet osoba, uključujući dvoje dece. S druge strane, u vozilu "pasat" crne boje, povrede je zadobio samo vozač, koji je bio pod dejstvom alkohola. Utvrđeno je da je imao 1,44 promila alkohola u krvi, znatno iznad dozvoljene granice.

Izveštaji sa terena ukazuju da je do nesreće došlo kada je vozač “pasata” izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i direktno se sudario sa nadolazećim "golfom".

Stanje povređenih je stabilno, ali se još procenjuje težina zadobijenih povreda, piše Sandžak Danas.

Policija je na mestu nesreće obavila uviđaj, a protiv vozača “pasata” biće podneta prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju i izazivanja saobraćajne nesreće sa teškim posledicama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike