Posle krvavog pira završio u bolnici: Osumnjičeni za ubistvo supruge kod Bečeja još nije saslušan

01.03.2024

14:20

0

Kako su rekli u Kliničkom centru Vojvodine, pacijenta T.H. je 28. februara dovezla Služba hitne pomoći

Posle krvavog pira završio u bolnici: Osumnjičeni za ubistvo supruge kod Bečeja još nije saslušan
Copyright Printscreen/Facebook/T.H.

Tair H. (33) iz Surčina, osumnjičen da je u utorak uveče u Bačkom Gradištu, gde su bili u gostima, ubodom nožem usmrtio tri godine mlađu nevenčanu suprugu Serbezu K., sa kojom ima četvoro maloletne dece, nije saslušan pred tužiocem usled pogoršanog zdravstvenog stanja, hospitalizovan u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je , kako navode, 29. marta donelo naredbu o sprovođenju istrage.

Kako su za "Novosti" rekli u Kliničkom centru Vojvodine, pacijenta T.H. je 28. februara dovezla Služba hitne pomoći.

- Posle kompletne dijagnostike, pacijent je teškog opšteg stanja smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju radi daljeg lečenja – navode u KCV.

Osumnjičenom je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu, od 29. februara, određen pritvor protiv, zbog sumnje osnovane sumnje da je počinio ubistvo. Po ovom rešenju kako navode u zrenjaninskom Višem sudu, može trajati do naredne odluke suda, najduže 30 dana, s tim što se pritvor osumnjičenom računa od 27. februara.

Serbeza K. ubijena je 27. februara uveče u dvorištu porodične kuće u Ulici Lasla Antala 16 u Bačkom Gradištu kod Bečeja, a policija je ubrzo posle zločina, uhapsila njenog nevenčanog supruga Taira H. , koji je pokušao da pobegne. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni je te večeri bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Krvavom piru, u dvorištu kuće Serbezinih roditelja, prema priči njenih bliskih rođaka, prethodila je svađa oko novca, jer je žena odbijala da nevenčanom mužu da pare, a on joj je zamerao što ulaže u obnovu porodične kuće u kojoj ne živi.

Između vanbračnih supružnika, koji su zajedno deceniju i po, neposredno pre ubistva, izbila je svađa, upravo zbog novca. Verbalni sukob je, pričaju uznemireni i još u šoku njeni rođaci, trajao je oko sat vremena, a pokušaji da ga urazume, nisu dali rezultate. Izašli su napolje, u dvorište, gde je prepirka nastavljena, a onda su u jednom trenutku začuli Serbezino zapomaganje.

Serbezina sestra kada je istrčala u dvorište, ugledala ju je kako leži na travi pred ulaznim vratima, a iz grudi joj je virilo sečivo noža koji se polomio, kada je ubodena. Nesrećna žena izdahnula je za dva minuta.

Uznemireni i šokirani tragičnom Serbezinom smrću, njeni rođaci sada brinu šta će biti i sa njenih četvoro dece od kojih najstarije ima 13, a najmlađe četiri godine, i sa njene dve maloletne sestre kojima je bila staratelj posle smrti majke.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike