Saobraćajna policija u Subotici kaznila dvojicu traktorista: Jedan seo na traktor i povredio dvoje ljudi, drugi pijan vozio bez dozvole!

28.02.2024

00:15

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Subotici apeluje na vozače traktora i drugih radnih mašina da se prilikom učešća u saobraćaju dosledno pridržavaju svih saobraćajnih propisa

Saobraćajna policija u Subotici kaznila dvojicu traktorista: Jedan seo na traktor i povredio dvoje ljudi, drugi pijan vozio bez dozvole!
Copyright Pixabay/24sedam

Saobraćajna policija u Subotici je u prethodna dva dana sankcionisala dvojicu vozača traktora.

U kontroli saobraćaja na Paliću zatečen je četrdesetčetvorogodišnji Subotičanin koji je upravljao traktorom bez vozačke dozvole i sa 0,56 promila alkohola u organizmu. Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Protiv sedamdesetsedmogodišnjeg traktoriste, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dva lica lakše povređena, subotička policija podnela je krivičnu prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Subotici apeluje na vozače traktora i drugih radnih mašina da se prilikom učešća u saobraćaju dosledno pridržavaju svih saobraćajnih propisa i time sačuvaju svoj život i život drugih učesnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike