Osumnjičeni uhapšen pri pokušaju bekstva u susednu državu, za drugim se traga: Snimak hapšenja ubice Milana Šuše (VIDEO)

26.02.2024

18:18

0

B. S. (35) označen je kao jedan od počinillaca likvidacije Milana Šuše, drugi je identifikoban, a uhapšena je i D. Z. (30) koja je pomogla ubici da pobegne

Osumnjičeni uhapšen pri pokušaju bekstva u susednu državu, za drugim se traga: Snimak hapšenja ubice Milana Šuše (VIDEO)
Copyright Foto:MUP/Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnom i sveobuhvatnom akcijom locirali su i uhapsili B. S. (35) zbog sumnje da je jedan od počinilaca ubistva Milana Šuše (39) 17.februara u Zemunu.

Policija je osumnjičenog B. S. uhapsila prilikom pokušaja bekstva u susednu državu.

 

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija je identifikovala i drugog počinioca ovog krivičnog dela i za njim se intenzivno traga. Kako 24sedam saznaje, operativni podaci govore da se on skriva u Bosni i Hercegovini.

U velikoj akciji MUP i Višeg javnog tuzilaštva u Beogradu, osim saučesnika u ubistvu Milama Šuše u Zemunu, uhapšena je, kako saznajemo, i D. Z. (30).

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena devojka se sumnjiči da je pomogla ubici Milana Milana Šuše da pobegne iz Srbije.

Vest o hapšenju D. Z. potvrdila je i Policijska uprava za grad Beograd.kao nastavak akcije hapšenja osumnjičenih za ubistvo Milana Šuše.

Šuša je, da podsetimo, ubijen je u subotu 17. februara na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, a navodno je u njega ispaljeno devet hitaca.

U medijima se pojavio i snimak brutalne likvidacije. Na snimku sa nadzorne kamere jasno se vidi da ubica ima na licu naočare za sunce i hiruršku masku. Takođe na sebi ima bež jaknu i farmerke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike