Supruga likvidiranog Milana Šuše oglasila se na Instagramu: Poslala poruku ubici!

24.02.2024

20:11

0

Autor: Mi. S.

Policija i dalje traga za egzekutorom, a veruje se da je on imao i saučesnika koji ga je čekao u automobilu

Supruga likvidiranog Milana Šuše oglasila se na Instagramu: Poslala poruku ubici!
Ubistvo Milana Šuše - Copyright Printscreen

U Zemunu je pre tačno nedelju dana, 17. februara oko 10 časova ujutru, ubijen Milan Šuša. Nepoznati ubica u njega je ispalio najmanje devet hitaca iz vatrenog oružja. Policija za osumnjičenim i dalje traga, a on nije uhapšen uprkos najavama inspektora da bi to trebalo da se desi uskoro i da je navodno identifikovan.

Nataša, supruga Milana Šuše, po drugi put se oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i poručila ubici da se debelo prešao.

- Nikada se više nisi smejao, nikada više topline u tebi nije bilo. Pustili su te dva meseca i jedan dan. Samo su se debelo prešli, ne znaju, da ti živiš i živećeš večno. NSMS (Nataša, Stefan, Milan i Stefana) pše u opisu fotografije na kojoj se nalaze Šuša i njegova žena.

Printscreen
Čitulja porodice

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je prišao, posle čega su se našli oči u oči, a potom su se začuli pucnji.

Odmah je aktivirana policijska akcija "Vihor 3", a veruje se da je egzekutor imao i saučesnika koji ga je sačekao ulicu dalje u automobilu. Tokom uviđaja, pronađeno je devet čaura.

Kamere na kući Milana Šuše, da podsetimo, zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

Šuša je, da podsetimo, sahranjen 21. februara u Starim Banovcima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike