Čuvali smo te i pazili kao zenicu oka, život bez tebe je tužan i težak: Na groblju obeležen 15. rođendan devojčice ubijene u "Ribnikaru"

25.02.2024

18:50

0

Mama Biljana zahvalila je svima na zajedničkom obeležavanju ''nebeskog rođendana'' i na prilozima umesto cveća, za izradu freske u Crkvi Sv. Save u Parizu

Čuvali smo te i pazili kao zenicu oka, život bez tebe je tužan i težak: Na groblju obeležen 15. rođendan devojčice ubijene u "Ribnikaru"
Copyright Javniservis/Veran Matić

Na Novom bežanijskom groblju danas je obeležen 15. rođendan Adriane Dukić, učenice OŠ "Vladislav Ribnikar", ubijene u masakru 3. maja. U prisustvu porodice, drugara iz razreda, njene sestre i brata, nastavnika, roditelja ubijenih drugara, sestara ubijenog čuvara Dragana, prijatelja iz Francuske i Srbije, služen je pomen.

Mlađa sestra Marina pročitala je poruku porodice.

- Anči naša, kada si se rodila, našoj sreći nije bilo kraja. Čuvali smo te i pazili kao zenicu oka. Danas bi trebalo da bude tvoj 15.rođendan i tvoja baka je kao i i svake godine napravila tortu, ali srećo naša, tebe nema da ugasiš tvojih 15 svećica, ali verujemo da ćeš tamo negde slaviti sa tvojim drugarima. Nama, tvojoj porodici, danas je najteži dan. Život bez tebe je tužan i težak. Volimo te, živećeš sa nama dok smo mi živi. Tvoja baka i tvoj deka. Neka te anđeli čuvaju, lepoto naša - rekla je sestra Marina.

Mama Biljana zahvalila je svima na zajedničkom obeležavanju ''nebeskog rođendana'' i na prilozima umesto cveća, za izradu freske u Crkvi Sv. Save u Parizu, saopštio je Veran Matić, glavni i odgovorni urednik portala ''javniservis.net'', koji je u stalnom kontaktu sa porodicama ubijene i povređene dece.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike