Troijica Pančevaca pod istragom: Drogu prodavali na raskrsnici

21.02.2024

16:54

0

Autor: 24sedam

Trojka uhapšena na primopredaji

Troijica Pančevaca pod istragom: Drogu prodavali na raskrsnici
Droga zaplenjena u kući u Šidu - Copyright MUP Srbije

Više tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv T.K. (29) zbog sumnje da je prodao marihuanu D.M. (42) i M.T. (33) koji su, takođe, obuhvaćeni ovim istražnim radnjama.

Naredbom se T.K. tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga, a D.M. i M.T. krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom T.K. je stavljeno na teret da je 19. februara oko 17 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D.M. i M.T. 10 grama marihuane. Na teret mu je stavljeno i da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje 167 grama marihuane i 28 grama kokaina.

Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim automobilom neovlašćeno držali za sopstvenu upotrebu marihuanu koju su kupili od T.K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičenom T.K. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike