Kazaljka ostala zakucana na 160 kilometara na čas: Najnoviji detalji tragedije kod Aleksandrovca

17.02.2024

15:29

0

Dečko koji je poginuo radio je kao konobar u kafiću u Aleksandrovcu i kako kažu građani bio je fin i povučen momak

Kazaljka ostala zakucana na 160 kilometara na čas: Najnoviji detalji tragedije kod Aleksandrovca
Ilustracija - Copyright Printscreen/Instagram/192.rs

Mladić S. V. (23) iz Male Vrbnice kod Brusa poginuo je, a teške telesne povrede zadobili su M. Đ.(26) iz Brusa i devojka M. L.(30) iz sela Venčac kod Aleksandrovca u teško saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1.30 sati u naselju Vitkovo kod Aleksandrovca.

Kazaljka u automobilu, kako se saznaje, ostala je na 160 kilometara na čas. Dečko koji je poginuo radio je kao konobar u kafiću u Aleksandrovcu i prema rečima građana je bio fin i povučen momak.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, momak je verovatno bio pod dejstvom alkohola, pa tako nije želeo da stane kada su ga pripadnici policije zaustavljali. 

Printscreen/Instagram/192.rs
Uviđaj posle nesreće u Vitkovu

Podsetimo, momak je prilikom bekstva projurio kroz crveno svetlo kod osnovne škole u Kruševačkoj ulici, a onda dva kilometra dalje u Vitkovu vozeći velikom brzinom izgubio je kontrolu prešao u suprotnu kolovoznu traku udario u banderu i onda se odbio i zakucao u "reno" koji je naišao, a kojim je upravljala M. L. (30).

Koliko je mladić brzo vozio pokazuje i činjenica da je posle toga svojim "pežoom" udario u policisjki automobil i jedno parkirano vozilo.

Na lice mesta ubrzo su pored policije i Hitne pomoći izašli i vatrogasci koji su izvlačili povređene, nažalsot suvozač iz "renoa" S. V. (23) iz Brusa je preminuo, dok su devojka M. L. koja je vozila "reno" i vozač "pežoa" prebačeni u Opštu bolnicu Kruševac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike