Nestanak srpske porodice u Grčkoj i dalje misterija! Potraga otežana jer su krenuli na Tasos bez rezervisanog smeštaja

09.08.2023

07:36

0

Autor: J. S. J.

Apel za pomoć u pronalaženju četvoročlane porodice podeljen je sinoć na društvenim mrežama

Nestanak srpske porodice u Grčkoj i dalje misterija! Potraga otežana jer su krenuli na Tasos bez rezervisanog smeštaja
Porodica koja se "izgubila" na Tasosu - Copyright Printscreen/Facebook

Slučaj Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine, koji su nestali u Grčkoj nakon što su se u nedelju uveče sa dve ćerkice uputili ka grčkom ostrvu Tasos, i dalje je misterja iako su pojedini beogradski mediji su objavili da je jagodinska porodica "dobro, i da "samo nisu stigli da se jave rodbini".

Printscreen/Facebook
 

 

Ubrzo nakon toga, na fejsbuk stranici Live from Greece objavljeno da, "da ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih proverenih informacija".

Cipe Mile, koji učestvuje u potrazi za porodicom demantovao je ove navode:

"Poštovani članovi, a ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih proverenih informacija. Informacije su na osnovu razgovora sa graničnom policijom između Srbije i Makedonije, i Makedonije i Grčke. U 22:30 su izasli iz Srbije, a u 00:30 su napustili makedonsku teritoriju.Kontaktiran je srpski konzulat u Solunu i za sada nemaju informacije. Kontaktirao sam sve bolnice od granice na putu do Tasosa i za sada nijedna nema informacije o ovoj porodici - napisao je na Facebook grupi i dodao:

-Ono što se zna, jeste da su otišli na Tasos bez rezervisanog smeštaja što dosta otežava potragu. Javili smo grčkim lokalnim portalima sve informacije, objavili su ih i velike su šanse da vlasnici smeštaja vide njihove slike u lokalnim medijima i da ih prepoznaju ako su se negde smestili. Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negde smestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Ja ću se i dalje truditi da nešto saznam što bi pomoglo da se ova agonija završi, agonija pre svega za njihove roditelje koji su već u očaju. PS. Nije tačna informacija da su se javili i da su dobro, iako svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana", napisao je u jednoj od grupa Cipe Mile koji je aktivno uključen u potragu za nestalom porodicom.

Printscreen/Facebook/Live from Greece
 

 

Apel za pomoć u pronalaženju četvoročlane porodice podeljen je sinoć na društvenim mrežama. 

Kako je izjavila sestra  Aleksandra Joksimovića njen brat se poslednji put javio na granici Preševo 6. avgusta u 22.15 časova, a prešli su grčku granicu 7. avgusta u 00.30 sati.

-Od tada ne znamo ništa o njima. Uputili su se na Tasos gde su planirali da nađu smeštaj. Automobil je "opel korsa" crne boje. Molimo javite ako ih prepoznate na telefon +381 643986646. Hvala - napisala je ona.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike