Otac ubijenog Nusreta zabranio ćerkama da dođu na sahranu! Rođaka otkrila šok detalje: Izvadili su mu oči i odsekli nos, oni su sada krvnici

14.02.2024

20:45

0

Kako priča Nusretova rođaka, iz medija je saznala za ispovest oca mladića osumnjičenog za ubistvo, ali dodaje da se on njihovoj porodici nije javio

Otac ubijenog Nusreta zabranio ćerkama da dođu na sahranu! Rođaka otkrila šok detalje: Izvadili su mu oči i odsekli nos, oni su sada krvnici
Ilustracija/Nusret Destanović - Copyright Profimedia/RINA

Ubistvo Nusreta Destanovića (28), najverovatnije je bilo dogovoreno od strane Rijalde H. (27) sa kojom se mladić viđao, njenog bivšeg supruga S.Z.A. (26) i još jednog mladića. Ovaj slučaj danima potresa ceo region, a novi detalji svakodnevno "isplivavaju".

Kako je rekla rođaka ubijenog Nusreta za Telegraf, kruže razne priče i dezinformacije.

- Da, Nusret je nestao 08.02.2024. godine u u 02:00 časa kada mu je stigla poruka "Kući sam, dođi. Sama sam nema nikoga". On je krenuo i svojima se nije javio, i kod prodavnice pojavio se S.Z.A., ,E.H., i Rijalde. H. Gde je S.Z.A izašao iz auta, udario ga kocem, posle je izvadio nož i ubadao ga 22 puta i zaklao - započinje priču rođaka.

Kako kaže, uz pomoć R.H., S.Z.A., je Nusreta stavio na zadnje sedište.

- Otišli su da se jos iživljavaju nad njim. Otišli su do bunara u Međugorje gde su ga umotali u ćebe i zavezali, tako ga bacili u bunar. Posle toga svako svojoj kući je otišao. S.Z.A. je uzeo Nusretov auto i odveo kod E.H,,u dvorište gde se on i nije bunio, već mu pružio ruku i da prespava kod njega ,bude opran i sređen u bekstvu - govori rođaka detalje ovog svirepog ubistva.

Prema njenim rečima, porodica je dobijala pregršt lažnih informacija, a nedavno su saznali da su, navodno, Nusretu izvadili oči i odsekli nos.

Kako priča Nusretova rođaka, iz medija je saznala za ispovest oca mladića osumnjičenog za ubistvo, ali dodaje da se on njihovoj porodici nije javio. Ipak, tvrdi da je Sead Z. zvao njenog brata dva puta.

RINA
 

- Čula sam šta je njegov otac izjavio. Nama se nije javljao, ali priča se da je on prijavio sina policiji i da jedini zna gde se nalazi. Nas je Sead zvao dva puta, pravdao se da nije ubio Nusreta i rekao je da ga je ubila Rijalda u dogovoru sa još nekim ljudima. Inače, Nusretova sestra je u vezi sa bratom od Rijalde, sada prete i toj sestri i ostaloj Nusretovoj braći. Otac im je zabranio da dođu na sahranu. Ćerke su otpisane za njega, za sve nas. To je sada krvnička porodica! Njegovi majka i otac su u užasnom stanju, stalno nam je Hitna pomoć u kući - rekla je Nusretova rođaka za Telegraf i dodaje:

- Što se tiče 20.000 evra, stana, automobila - to je sve laž. Nusret nije dolazio pet godina, sredio je vizu. Živeo je tamo i radio pošteno. S.Z.A. menja prezimena i imena, kao što mu je otac dao izjavu, ali niko ne pominje treće prezime? Zbog čega? Šta se zapravo krije iza tog čoveka? Ovo mu nije prvo ubistvo!!! Otac njegov je izjavio saučešće, ali nije zvao Nusretovog oca da njemu to kaže, jer priča se da jeste. Ne nije! Niti mi primamo taj poziv od ubica! On zna gde se nalazi sin - tvrdi rođaka ubijenog Nusreta.

Nezapamćenom zločinu, prethodile su jezive poruke koje ukazuju da je ubica planirao zločin. Kobna poruka ga koštala života.

Kako se sumnja, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s Rijaldinog telefona. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

RINA
 

Na dogovorenom mestu, umesto žene, kojoj je zajednica pre nekoliko godina skupljala novac kako bi joj pomogli oko smeštaja i dvoje maloletne dece, dočekalo ga je nekoliko muškaraca koji su ga brutalno pretukli. Nusret izboden 22 puta.

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara njegovo telo bilo pronađeno u bunaru i tada je ustanovljeno da je reč o ubistvu, najverovatnije iz strasti ili osvete.

Podsetimo, sahrana ubijenog Destanovića obavljena je u nedelju, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, u njegovom rodnom mestu Đerekare. Motivi ubistva još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je bilo planirano i da je osumnjičeni pobegao u Nemačku.

U saopštenju VJT navodi se da za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor.

Printscreen/Facebook/Novi Pazar Danas
 

Portal “Sandžak danas” je objavio dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića.

Na snimcima se vidi kako Golf IV, u vlasništvu Destanovića, ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila sa vozačevog sjedišta izlazi Sead Zećović, koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne, piše portal “Sandžak danas”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike