Brzinski! Ovo je Zoran Marjanović rekao o ubistvu Jelene, odbrana dala dokaze (VIDEO)

14.02.2024

12:22

0

Optuženi muž pevačice negirao krivicu

Brzinski! Ovo je Zoran Marjanović rekao o ubistvu Jelene, odbrana dala dokaze (VIDEO)
Copyright Tanjug

U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom sa je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu, pevačicu Jelenu.

- Marjanović je danas ponovo negirao krivicu dok je odbrana predložila dokaze - rekao je njegov branilac Aleksandar Zarić.

Početak suđenja zakazan je za 19. mart. Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. Apelacioni sud je 3. oktobra 2023. ukinuo Marjanoviću pritvor.

Marjanović je od početka suđenja tvrdio da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. On se od 12. juna 2018. branio sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike