"U mom srcu stanuje bol koja steže sve više i više, preti da me uguši": Policajac Đorđe (28) je ubio Nevenu (20), pa presudio sebi

10.02.2024

08:00

2

Đorđe i Nevena venčali su se 22. marta 2022. godine, a već 23. januara 2023. ona se vratila u roditeljski dom

"U mom srcu stanuje bol koja steže sve više i više, preti da me uguši": Policajac Đorđe (28) je ubio Nevenu (20), pa presudio sebi
Nevena i Đorđe Pavlović - Copyright Foto:Printskrin/Instagram

Strravična tragedija dogodila se na današnji dan u beogradskom naselju Grocka. Policajac Policijske stanice u Kaluđerici Đorđe Pavlović (28) ubio je suprugu Nevenu (20), a zatim presudio sebi. Više od 200 rođaka, prijatelja i meštana ispratilo je Nevenu 14. februara na večni počinak na groblju u Grockoj, na kome je dan kasnije, bez opela, sahranjen i Đorđe.

Krvoproliće se dogodilo oko 17.20 časova u iznajmljenoj kući u kojoj su do dve nedelje pre tragedije zajedno živeli.

Komšije su navele da je policajac bio dobar čovek i da sumnjaju da je povod za ovaj užas bilo to što ga je supruga ostavila i vratila se kod roditelja.

Đorđe i Nevena venčali su se 22. marta 2022. godine. Već 23. januara vratila se u dom majke Ivane Bekić, koja ju je u svemu podržavala od momenta kad je Pavlović zaprosio 14 dana pre nego što su se venčali.

Tog 23. januara, kako je kasnije ispričala Nevenina majka, suprug je tada prvi put potegao pištolj na nju. Ali, ona nije želela da ga prijavi policiji, jer je znala koliko voli svoj poziv. Tada se samo okrenula i napustila ga, a Ivana ju je podržala u odluci.

"Ajde pi*ko pucaj ako smeš"

- Moja Nevena je 23. janura napustila supruga. Tada mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Molila me je da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubi posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela je sa mnom i dve sestre... - pričala je Ivana.

Foto:Printskrin/Instagram
Đorđe Pavlović

ne može da prežali što je tog kobnog 10. februara 2023. poslala ćerku kod Đorđa.

- Tog 10. februara poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me... Rekla sam joj: Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi. I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, da ne okreću glavu jedno od drugog. Nisam verovala da će je ubiti... - kroz suze je govorila Nevenina majka.

Policija je posle tragedije saopštila da nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici. I Đorđev otac bio je zaposlen u MUP-u.

Neke komšije ispričale su posle ubistva i samoubistva da su navodno čule poslednje reči devojke: Ajde pi*ko pucaj ako smeš. Posle toga, kako su rekli, odjeknula su tri hica.

U porodičnoj kući u Grockoj su se okupili meštani, prijatelji i porodica nesrećene žene i njenog muža policajca.

"Nedostaješ, medena moja devojčice"

Na sahrani ubijene devojke, njena majka, iako skrhana od bola, smogla je snage da se pred stotinama ljudi oprosti od ćerke.

- Kada si se ti rodila u meni se rodila lavica. Znam da znaš da sam ti bila jedina i prava podrška pored tate. Ovaj tragičan događaj se nikad ne bi odigrao da si samo par reči htela da kažeš. Mama je bila spremna na sve. Znam da si mu verovala, a ja sam tebi. Poslao te je tamo gde sada ideš, anđele mamin. Moliću se svaku noć da mi budeš spokojna, a kad budeš tužna, ti mi dođi u san. Neka ti je laka crna zemlja i neka te anđeli čuvaju. Voli te cela tvoja ožalošćena porodica i prijatelji, a mama, tata i seke najviše. Počivaj u miru anđele - rekla je u potresnom govoru majka.

Ivana Bekić oglasila se nedavno posle novogodišnjih praznika.

- Osećam sve veću prazninu, a duša boli sve jače. Nedostajanje je svakoga dana sve bolnije. Praznici su bili preteški bez tebe, bol koju sam doživela u trenutku kada nisam mogla da te pozovem i da ti poželim srećan rođendan, ne može se opisati - napisala je neutešna majka Nevene Pavlović, kojoj bi rođendan bio 4. januara.

Ispod Nevenine fotografije na društvenim mrežama, Ivana je navela:

- Kažu da vreme leči sve... Da, možda ljubavi koje su prošle, prijatelje koji su nam okrenuli leđa, ljubimce koji više nisu sa nama.. Ali, vreme nikada neće biti od pomoći da se tvoja duša izleči za gubitak onoga koga si sam doneo na ovaj svet!

U nastavku je navela...

- Nedostaješ, medena moja devojčice. Nedostaje tvoj temperament. Nedostaje mi i da se posvađam sa tobom, sve mi nedostaje. Umesto tebe, grli me tuga. U mom srcu stanuje bol koja steže sve više i više, preti da me uguši. Preživeću, jer znam da moram. Dužna sam da na ovom svetu obavim sve što se od mene očekuje, da nosim teret onako kako mi je suđen i izdržim onako kako samo jedna majka ume.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike