Majka smogla snage da održi govor na grobu ubijene ćerke: "Kada si se ti rodila, u meni se rodila lavica, kad budeš tužna, dođi mi u san"

14.02.2023

16:16

1

Autor: Lj.K.

Na groblju u Grockoj stotine ljudi ispratilo ubijenu Nevenu

Majka smogla snage da održi govor na grobu ubijene ćerke: "Kada si se ti rodila, u meni se rodila lavica, kad budeš tužna, dođi mi u san"
Nevena i Đorđe Pavlović - Copyright Foto:Printskrin/Instagram

Više od 200 rođaka, prijatelja i meštana ispratilo je danas na večni počinak na groblju u Grockoj Nevenu P. (20) koju je ubio muž policajac Đ. P. (28), koji je potom izvršio samoubistvo.

Nesrećna devojka ubijena je u petak, a samo dve nedelje pre toga otišla je od muža i vratila se u roditeljski dom. Kobnog dana Đ. P. ju je namamio, rekavši da svrati u kuću koju su iznajmljivali i pokupi stvari koje su joj ostale, posle čega ju je ubio.

Njena majka, iako skrhana od bola, smogla je snage danas da se pred sotinama duša oprosti od svoje ćerke.

- Kada si se ti rodila u meni se rodila lavica. Znam da znaš da sam ti bila jedina i prava podrška pored tate. Ovaj tragičan događaj se nikad ne bi odigrao da si samo par reči htela da kažeš. Mama je bila spremna na sve. Znam da si mu verovala, a ja sam tebi. Poslao te je tamo gde sada ideš, anđele mamin. Moliću se svaku noć da mi budeš spokojna, a kad budeš tužna, ti mi dođi u san. Neka ti je laka crna zemlja i neka te anđeli čuvaju. Voli te cela tvoja ožalošćena porodica i prijatelji, a mama, tata i seke najviše. Počivaj u miru anđele - rekla je u potresnom govoru majka nastradale devojke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike