Udes na Ibarskoj magistrali: Više osoba povređeno, vatrogasci morali da seku automobile da ih izvuku! (FOTO)

04.02.2024

19:49

0

Do nezgode je došlo na Ibarskoj magistrali u pravcu Kraljeva, a ovu deonicu upravo zbog velikog broja teških udesa nazivaju još i magistralom smrti

Udes na Ibarskoj magistrali: Više osoba povređeno, vatrogasci morali da seku automobile da ih izvuku! (FOTO)
Udes na Ibarskoj magistrali - Copyright Foto: RINA

Tokom večernjih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode u Preljini kod Čačka kada su se sudarila dva putnička vozila. Pet osoba je povređeno i vozilom Hitne pomoći prebačene su u Opštu bolnicu.

- Na lice mesta osim medicinskih i policijski ekipa, stigli su i vatrogasci-spasioci koji su sekli vozila kako bi izvukli povredjen - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Foto: RINA
 

Do nezgode je došlo na Ibarskoj magistrali u pravcu Kraljeva, a ovu deonicu upravo zbog velikog broja teških udesa nazivaju još i magistralom smrti.

Foto: RINA
 

- Iz saobraćajnog udesa u Preljini na Urgentno prijemno odeljenje primljeno 5 muških osoba. Svi pacijenti su stabilnih vitalnih parametara. U toku je njihova, dijagnostika. Posle odrađene dijagnistike biće poznate informacije o stepenu povreda i prijemima na odeljenje - potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Usled nezgode tokom vršenja uvidjaja saobraćaj na ovoj deonici je usmeravan na alteranativne pravce, a potom je propuštan naizmenično.

Foto: RINA
 

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok nezgode.

Foto: RINA
 

- Na ovoj pravini ljudi ne voze, već lete. Pretiču mimo propisa, čak i šleperi i autobusi. Mi smo mnogo puta apelovali i zbog bezbednosti pešaka, ali sve je uzalud. Ne pazi se. Svake sedmice dešavaju se saobraćajne nezgode - dodaju meštani ovog kraja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike