Majka iz pakla tri godine zapuštala i zlostavljala decu: Optužena da je puštala dečka da joj seksualno napastvuje ćerku!

29.01.2024

11:55

0

Autor: Mi. S.

P. B. (43) tereti se za zapuštanje i zlostavljanje svoje dve maloletne ćerke

Majka iz pakla tri godine zapuštala i zlostavljala decu: Optužena da je puštala dečka da joj seksualno napastvuje ćerku!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv P. B. (43) kojim se tereti da je počinila dva produžena krivična dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Prema navodima optužnog predloga, ona je od 2018. godine do kraja 2021. godine, kao roditelj, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitanja zapustila svoje dve maloletne ćerke.

O svojim ćerkama nije vodila računa i nije brinula o njima, nije ih negovala već je dozvolila da iste žive u nehigijenskim uslovima, iste nisu nastavile započeto školovanje, a iste su često boravile na ulici i bile izložene opasnosti, navodi se u saopštenju.

Kako se sumnja, osim toga, ona nije preduzela nijednu meru kako njen emotivni partner ne bi seksualno zlostavljao jednu od njene dve maloletne ćerke, iako je o tome obavestila ćerka. Protiv A. S., emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu.

Osnovnog suda u Pančevu doneo je presudu 2022. godine kojom je ona potpuno lišena roditeljskog prava u odnosu na obe maloletne ćerke.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenu oglasi krivom i osudi je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike