Iživljavanje u Nišu: Vozač (50) šamarao dečake od 12 godina, a ovo mu je uradila policija

26.01.2024

12:46

0

Maloletnici posle napada ne idu u školu

Iživljavanje u Nišu: Vozač (50) šamarao dečake od 12 godina, a ovo mu je uradila policija
subotica pucnjava migranti makova sedmica foto rasa (4) - Copyright 24sedsam/R.M.

Grupu od petorice dečaka, starih po 12 godina, prekjuče je po povratku sa treninga na Bulevaru Dimitrija Tucovića u Nišu, napao i šamarao muškarac (50). 

Majka jednog od dečaka Kristina Meštorović tvrdi tvrdi da su se deca zaigrala sa grudvama što je razbesnelo vozača, koji je zaustavio automobil i istrčao na trotoar.

- Vukao je dečake za jaknu. Moj sin je dobio šamar. Ovaj čovek je decu psovao i pretio im. Oni su se razbežali i mnogo uplašili. Dete sam vodila kod psihologa, jer je mnogo uplašen. Juče smo u školi davali izjave policijskoj službenici, a deca sigurno neće ići neki dan u školu dok se malo ne smire. Jedna majka dečaka je pritekla u pomoć, jer ih je iz automobila videla i sve snimila - rekla je majka za "Niške vesti".

U Policijskoj upravi Niš potvrdili da je napad na decu prijavljen.

- Policija je izašla na teren i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva vozač je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, kada je vukao dečake za jaknu - naveli su iz policije.

Majka dvanaestogodišnjaka tvrdi da deca nisu imala nameru da povrede bilo koga, već da je grudva zalutala. Ostaje nejasno zašto je pedesetogodišnji muškarac dečacima na ovako grub način hteo da objasni šta smeju a šta ne.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike