"Odveli su i njega, a ukleta kuća je pusta": Posle krvavog pira u kojem je Aranđel zaklao Andreu, komšinica primetila nešto čudno!

07.08.2021

18:50 >> 06:42

0

Autor: j.jovanovic

Stravičan prizor zatekla je Andreina ćerka koja je od straha počela da viče, pa su je čule komšije

"Odveli su i njega, a ukleta kuća je pusta": Posle krvavog pira u kojem je Aranđel zaklao Andreu, komšinica primetila nešto čudno!
Copyright Profimedia

U Varavrinu se prošlog meseca dogodila tragedija kada je Aranđel D. (82),  kako se sumnja, prerezao vrat Andrei K. (47), a potom je izvršio samoubistvo u šupi! Njih dvoje nisu živeli zajedno, već je nesrećna žena radila kod njega kao gerontodomaćica.

Inače, Andrea je živela sa dve ćerke u susednom selu i kod Aranđela je dolazila električnim biciklom na posao, a to je učinila i tog kobnog dana.

Pročitajte još:

Komšinica od pokojnog Aranđela u razgovoru za 24sedam kaže da je kuća u kojoj se dogodio krvavi pir pusta, a da je pas koji je bio Aranđelov kućni ljubimac odveden u obližnji azil.

ATAImages/Antonio Ahel

-U kući gde se desio zločin više niko ne živi i ona je pusta. Jednom prilikom su dolazile ćerke od pokojnog Aranđela, i zadržale su se kratko, a potom su otišle. Takođe, čudno mi je to što više ne viđam psa iz tog dvorišta, koji je tu živeo i čuvao kuću. Verovatno je odveden u neki azil, jer više nije imao ko o njemu da se brine. Ćerku od nesrećne žene nisam videla od onog dana kada je jadna kukala za majkom, što je za mene bilo strašno i to nikada neću moći da zaboravim – kaže komšinica.

Podsetimo, stravičan prizor zatekla je Andreina ćerka koja je od straha počela da viče, pa su je čule prve komšije.

Kako je ranije za 24sedam rekla Aranđelova komšinica, čula je da neko viče, te je nakon toga izletela iz kuće i saznala šta se dogodilo.

-Prizor je zatekla ćerka od nesrećne žene. Kukala je iz sveg glasa. Ja sam izašla iz kuće da vidim ko kuka, jer je ta kuća pored moje. I ona je vikala i ponavljala: “Majka mi je ubijena, majka mi je ubijena”- kazala je ranije komšinica za 24sedam.

Ispričala je, podetimo, da je Aranđel D. bio sklon alkoholu, te da je više putao pokušavao sebi da oduzme život.

Pixabay

-Ranije je pokušavao da se obesi i to tri puta. Moj sin ga je jednom davno u tome sprečio. U poslednje vreme je Aranđel bio dosta čudan u smislu, lepo se ponašao i uvek mi se javljao. Žao nam je te žene, koja je radila kod njega, jer ona ima svoju decu, a on ima ćerke sa kojima nije razgovarao. Viđala sam Andreu često, dolazila je da mu sprema ručak, da sređuje baštu i kada to završi ode na motoru. U šoku sam ceo dan, jer mi je mnogo žao nesrećne žene- ispričala je tada komšinica.

Pročitajte još:

Podsetimo, Andrea je kod Aranđela radila oko godinu dana, kada je čula od prijatelja da je penzioneru u Varvarinu potrebna pomoć oko kućnih poslova, a šta je bio motiv ovog krvavog pira nije poznato.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike