"Škaljarac" podlegao povredama u ambulantnim kolima: Detalji likvidacije u Brazilu

10.01.2024

12:00

0

Pucnjava se dogodila 5. januara u naselju Embare na obali Sao Paula

"Škaljarac" podlegao povredama u ambulantnim kolima: Detalji likvidacije u Brazilu
Copyright Printscreen/Youtube/SBT News

U primorskom gradu Santosu, u blizini Sao Paula u Brazilu, na ulici je upucan 43-godišnji Darko Geisler Nedeljković iz Pančeva

Nedeljković je u Brazilu koristio lažni identitet, Dejan Kovač.

Pucnjava se dogodila 5. januara u naselju Embare na obali Sao Paula.

Tu su bili i njegova supruga i četvorogodišnji sin. Kako prenose brazilski mediji, on je radio kao stolar u brazilskom gradu, a njegove komšije su rekle da je bio rezervisan i tih.

Kako se vidi sa snimka sigurnosnih kamera koji je objavio brazilski medij G1, 43-godišnji muškarac je biciklom izleteo na trotoar ispred kuće. On je sišao sa bicikla, na kojem je u dečjem sedištu sedeo njegov sin, a na biciklu je bila i njegova supruga. Čovek im je pritrčao iza automobila parkiranog sa druge strane puta i pucao.

 

 

Čovek je pao na zemlju, a bicikl sa detetom se prevrnuo. Ubica je odmah nakon incidenta otrčao niz ulicu. Sudeći po datumu napisanom na vrhu snimka sigurnosnih kamera, incident se dogodio u ponedeljak, nešto posle 19 časova.

Kako prenose brazilski mediji, on je trebalo da bude prevezen na dalje lečenje kolima Hitne pomoći, ali je podlegao povredama pre dolaska u bolnicu.

Nedeljković i njegova supruga živeli su zajedno sa sinom u trospratnici na Rua Sao Hose u naselju Embare, a 43-godišnjak je radio kao stolar, navodi brazilski portal G1. Prema policijskim izveštajima koje je sažeo G1, počinilac je pucao u žrtvu najmanje šest puta, ali zvaničnih informacija o tome još nema.

Za sada takođe nema informacija o zdravstvenom stanju deteta koje je palo sa bicikla kada mu je nastradao otac. 

Inače, Nedeljković je navodno koristio lažni identitet - Dejan Kovač, i bio je pripadnik škaljarskog kriminalnog klana.

Za Geislerom je 2015. godine raspisana poternica crnogorskog suda.

Crnogorski istražitelji došli su do operativnih podataka koji ukazuju da je upravo Geilser povezan sa likvidacijom Vidaka Vorotovića, a navodno je bio i ubica zemunskog klana na čijem je čelu Luka Bojović i za njih je odrađivao likvidacije po Srbiji.

Da se Geilser, za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Baranina Andrije Mrdaka, povezuje sa još nekim likvidacijama, nedavno je potvrdio i tadašnji šef kriminalistike policije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike