Uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević: Uhvaćen sa drogom

18.12.2023

13:49

0

U roku od 48 časova osumnjičen će izneti odbranu pred tužiocem

Uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević: Uhvaćen sa drogom
Igor Milosevic - Copyright Printcreen/Serbia live

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Vračar, danas je lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni Igor Milošević zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlasceno držanje opojnih droga, prenose beogradski mediji.

U roku od 48 časova osumnjičeni Igor Milošević izneće odbranu pred tužiocem, a o daljem toku postupka i merama obezbeđenja prisustva okrivljenog u predmetnom postupku javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Kako piše Blic, Milošević je uhapšen sa dečjim rancem na leđima, a Informer nezvanično saznaje da su policajci su kod Miloševića, u jednom od džepova, pronašli izvesnu količinu marihuane.

Podsetimo, Igor Milošević je pušten iz zatvora 20. septembra prošle godine nakon odslužene kazne zatvora, a uhapšen je deset dana kasnije zbog postojanja sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti.

Međutim, usled nedostatka dokaza on je oslobođen i u aprilu ove godine ponovo se našao na slobodi.

Podsetimo, Milošević je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja.

Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike