Šumadijski diler među peračima novca: Bombonica radio sa Tocilom, sad mu suprug šef

14.12.2023

16:06

0

Autor: 24sedam

Sa peračima novca uhapšen i diler iz Mladenovca

Šumadijski diler među peračima novca: Bombonica radio sa Tocilom, sad mu suprug šef
Copyright MUP Srbije

Milan Dimitrijević (36), zvani Bombonica, iz Mladenovca, uhapšen u grupi perača novca ima podeblje kriminalno iskustvo i to u trgovini narkoticima.

Sinoć je, međutim, uhapšen kao član kriminalne grupe računovođe i svoje supruge Sanje Dimitrijević (33) koja je vodila operaciju "pranja"  304.479.479 dinara. 

Dimitrjević je uhapšen avgusta 2012. zbog trgovine drogom. Uhvaćen je u sklopu najveće dilerske mreže u Srbiji koju je predvodio Mladen Novaković zvani Tocilo iz Mladenovca. Sa njim su privedeni i Miroljub Stepanović, zvani Mirko Ćelavi iz Mladenovca i Marko Milivojević iz Amerića, inače bivši zatvorski čuvar, kao i Miloš Ignjatović, poznatiji kao Miša Konj. Oni su trgovali drogom u Mladenovcu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Topoli i Aranđelovcu.

Bili su specijalizovani po prodaji jeftinih paketića od 0,33 grama heroina za 700 dinara. Sumnjalo se da su za osam meseci prodali najmanje sedam kilograma heroina.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno 40 grama heroina, a policiji je izjavio da je prodavao narkotike kako bi vratio zelenaške dugove.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike