Uhapšen pucač iz Skadarlije! Pokušao da pobegne u Hrvatsku

14.12.2023

09:12

0

Autor: J. S. J.

G. Đ. se sumnjiči da je 3. decembra, u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca

Uhapšen pucač iz Skadarlije! Pokušao da pobegne u Hrvatsku
Snimak napadača sa nadzorne kamere - Copyright Sigurnosne kamere/Privatna arhiva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su G. Đ. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto:MUP
Privođenje osumnjičenog

G. Đ. se sumnjiči da je 3. decembra, u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Inače, na društvenim mrežama se pojavio i snimak pucnjave u kafani. Na snimku se vidi trenutak kada nepoznati napadač puca u Dalibora K. (43), radnika obezbeđenja.

Na snimku se vidi muškarac obučen u crnu rolku, kako podiže pištolj i puca. Ljudi beže, a na snimku se vidi kako se i kako se napadač nekoliko puta vraća, odnosno kreće ka delu lokala ka kome je pucao. Gosti lokala se sklanjaju sa strane.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike