Beba nije pala sa visine i nije slomila vrat! U pitanju iznenadna smrt, majka neće odgovarati

04.12.2023

16:13

0

Protiv majke osmomesečnog dečaka nije pokrenut nikakav postupak

Beba nije pala sa visine i nije slomila vrat! U pitanju iznenadna smrt, majka neće odgovarati
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Da je osmomesečni dečak iz banatskog sela Torak kod Žitišta preminuo u porodičnoj kući, policiji je prijavljeno u ponedeljak, 27. novembra, nešto pre 9 sati. To je za medije potvrđeno u Policijskoj upravi u Zrenjaninu.

- Patrola je po prijavi izašla na lice mesta, a o ovom slučaju su obavešteni zrenjaninsko Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad. Obavljen je uviđaj, a po naredbi tužilaštva telo poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Zasad se ne sumnja na postojanje bilo kakvog krivičnog dela - rečeno je u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama,  sumnja se da se radi o takozvanoj iznenadnoj smrti i da nije tačno da je dete palo sa visine i polomilo vrat, kako je prvobitno javljeno. Majka nije privedena, niti je protiv nje pokrenut bilo kakav postupak.

Podsetimo, ranije danas objavljeno je da je osmomesečni dečak preminuo tako što je pao i slomio vrat. Navodno, kako su preneli, to se dogodilo dok je beba bila sama u kući sa bratom, a majka je navodno otišla da se kocka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike