EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Skandal trese Crnu Goru, inspektori policije organizovali orgije u stanici u Kotoru

23.11.2023

11:02

0

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Skandal trese Crnu Goru, inspektori policije organizovali orgije u stanici u Kotoru
Copyright Ustupljene fotografije/Borba.me

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine su dva inspektora policije organizovala seksualne orgije sa dve ženske osobe, a o vreloj akciji su preko kriprovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu “kavačkog” klana.

Borba.me je objavila i fotografije koje su deo spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama. Fotografije su sutupili i 24sedam.

Pogledajte.

 

Jedna od dve ženske osobe sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

Inače, Ljubo Milović i njegovog kolege iz službe Marka Novaković bili su optuženi od strane Specijalnog tužilaštva da su za račun "kavačkog klana" učestvovali u dva pokušaja ubistva 2020. godine, sada pokojnog, šefa "škaljaraca" Jovana. Krivični postupak je obustavljen nedavno.

 

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike