Ovo je očuh monstrum: Iživljavao se nad sedmomesečnom bebom - dete ima jezive povrede, a on "mafija" po Instagramu (FOTO)

10.11.2023

19:41

1

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu

Ovo je očuh monstrum: Iživljavao se nad sedmomesečnom bebom - dete ima jezive povrede, a on "mafija" po Instagramu (FOTO)
A.K. - Copyright Društvene mreže

A.K. (20) iz Kraljeva koji je pretukao sedmomesečnu bebu svoje supruge iz prvog braka, poznat je od ranije po svom bahatom ponašanju.

- A.K. u Kraljevu živi sa svojim roditeljima, I.I. i bebom. Pre nekoliko godina se sa porodicom preselio na selo, ali su se pre dve godine vratili u Kraljevo - pričaju njegovi poznanici.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je sedmomesečnu pastorku u proteklih nekoliko dana A.K. (20) u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao.

Kako se vidi na društvenim mrežama uhapšenog A.K, on je objavljivao fotografije sebe kako drži palicu, kao i snimke svog bahatog ponašanja na kojima se vidi kako pije i puši, dok u pozadini ide glasna besna muziku.

- Podzemlje Kraljeva - napisao je A.K, uz video snimak kako šeta ulicama grada.

Društvene mreže
 

Beba je u kraljevačku bolnicu sanitetom Hitne pomoći dovezeno iz Vrnjačke Banje sa teškim telesnim povredama – prelomima nadlaktice i leve ključne kosti, hematomom na glavi i unutrašnjim krvarenjem. Dete je posle ukazane pomoći prevezeno u Tiršovu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike