Jovana i Andrijel harali po Crnoj Gori: Lažnim novčanicama kupovali med, pršutu i erotska pomagala!

09.11.2023

16:47

0

Kako se ističe u optužnici, Marković je optužen da je pomagao Lukićevoj u izvršenju produženog krivičnog dela falsifikovanje novca

Jovana i Andrijel harali po Crnoj Gori: Lažnim novčanicama kupovali med, pršutu i erotska pomagala!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv državljana Srbije Jovane L. i Andrijela M. zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca.

Prema navodima optužnice, Jovana L. je 29.jula ove godine u jednoj prodavnici sa lažnih 200 evra kupila dva pakovanja vakuum pršute, lozovu rakiju, vino, teglu meda, teglu suvog voća, dve drvene frule i dva drvena ukrasa u obliku sove.

Varali po radnjama prodavačice

- Istog dana ona je sa 500 lažnih evra u jednoj prodavnici kupila dva vibratora, parfem, sprej, kapi, aksesoar za sado mazo i dve analne kuglice. Ukupna vrednost kupljenih stvari bila je 315 evra, a radnica joj je vratila 185 evra kusura -  navodi se, između ostalog, u optužnici.

Dan kasnije, nju i Andrijela M. policijski službenici su zaustavili i kontrolisani, te su kod nje pronašli dve falsifikovane novčanice od 500 evra.

Kako se ističe u optužnici, Andrijel M. je optužen da je pomagao Jovani L. u izvršenju produženog krivičnog dela falsifikovanje novca.

Policija je kod njega prilikom kontrole našla 2.895 evra, od kojeg novca je 2.000 evra bilo falsifikovano i to četiri novčanice u apoenima od po 500 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam / CDM

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike