Nastavlja se akcija srpske policije: Pronađeno još 77 migranata i skoro 20 komada municije!

05.11.2023

21:44

0

Autor: Lj. S.

Luković je naveo da su u akciju uključeni svi resursi i sve jedinice MUP

Nastavlja se akcija srpske policije: Pronađeno još 77 migranata i skoro 20 komada municije!
Žandarmerija - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije/bs

Pomoćnik direktora policije Dejan Luković izjavio je večeras da je u nastavku akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) sprovodi na suzbijanju nelegalnih migracija pronađeno 77 migranata, 18 komada municije različitog kalibra, dva noža, četiri mobilna telefona i dva laptopa koji će biti predmet dalje obrade.

Luković je naveo da su u akciju uključeni svi resursi i sve jedinice MUP - Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica, Antiteroristička grupa Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Uprava za tehniku i uprave kriminalističke, granične i saobraćajne policije, preneo je MUP.

Istakavši da MUP nastavlja dalji rad, Luković je dodao da je u toku jedna opsežna akcija i da je pre sat vremena pronađeno lice iz jedne organizovane grupe krijumčara i ono će biti predmet dalje obrade, odnosno nastavlja se dalji rad na lociranju ostalih grupa koje se bave tim nedozvoljenim radnjama.

On je naveo da su u toku dana pronađena dva migranta u jednom objektu, a usluge smeštaja je pružala jedna porodica koja će biti procesuirana u skladu sa zakonom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike