Zločin u kući uglednog advokata: Posvađali se na porodičnom slavlju, pa ga usmrtila nožem (FOTO)

03.11.2023

13:12

0

Autor: 24sedam

Žrtva S. D. izboden na porodičnom slavlju

Zločin u kući uglednog advokata: Posvađali se na porodičnom slavlju, pa ga usmrtila nožem (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook

Devojka O. Š. (18) iz Novog Sada uhapšena je sinoć zbog postojanja osnova sumnje da je ubila, navodno, svog teču S.D. (30) na porodičnom slavlju u kući u kojoj svi zajedno žive u centru Novog Sadu. Zločin u naselju Podbara se, inače, dogodio posle žestoke svađe.

- Kuća u kojoj su živeli je dugo bila napuštena i skupljale su se skitnice i promlematični ljudi, a S.D. je došao i rasterao ih pa mu je vlasnik te kuće bukvalno dao da tu živi jer svakako nije znao šta bi sa kućom - kažu komšije.

Printscreen/Društvene mreže
Žrtva S. D.

Tvrdi se da je S. D. uspeo da koliko toliko sredi staru građevinu.

Printscreen/Društvene mreže
Osumnjičena O. Š.

- Bio je baš vredan, renovirao je celu kuću i napravio je pristojnom za život. Bio je tamo sa ženom i još nekim članovima porodice, a devojka koja ga je ubola je sa majkom povremeno dolazila tu - napominju stanari.

Kuća uglednog advokata

Zločin se desio u staroj kući u Almaškom kraju, u Ulici Kostе Hadžija, koja je pripadala dr Kosti Hadžiju, advokatu i filantropu i trеbalo bi da budе obnovljеna u sklopu projеkta Zavoda za zaštitu spomеnika kulturе Grada Novog Sada.

Za ovu kuću vеzuju sе mnogе novosadskе pričе, a poslеdnja stanarka, Jеlka, ćеrka doktora Hadžija, u toj kući držala školu jеzika. U ovoj kući rеdovno jе odsеdao Miroslav Krlеža, Bеla Krlеža, Vеljko Pеtrović, mnogobrojni političari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike