Porodica u šoku - nastradali otac i sin kod Gadžinog Hana: Potresne reči sestre i supruge, kroz suze su izjavili samo ovo

22.10.2023

11:56

0

Nezapamćena tragedija dogodila se juče

Porodica u šoku - nastradali otac i sin kod Gadžinog Hana: Potresne reči sestre i supruge, kroz suze su izjavili samo ovo
Ilustracija - Copyright Profimedia

Velika tragedija, ogroman gubitak. Ovim rečima članovi porodice Milana (88) i Ljubiše (63) Stamenkovića iz Gornjeg Barbeša opisuju nezapamćenu tragediju koja se desila juče.

Naime, Ljubiša je umro u šumi od infarkta, a njegov otac Milan nastradao u prevrtanju traktora kada je pošao po pomoć za sina.

Ljubišina sestra Branka kaže da je on imao problema sa srcem ali da se toga dana nije žalio.

- Brat je umro a otac je poginuo. Kako je poginuo to samo on zna. Niko ga nije video. Da li je pohitao traktorom da dođe do ovde da spasi svoga sina, ne znam šta. To samo on zna. Bratanica je videla da joj oca nema pa je pošla da ih traži... Brat je nađen u šumi, doživeo je verovatno srčani napad. Pio je lekove ranije za srce, imao je dve situacije takve. Milan je bio vitalan - kaže Branka za "Blic".

Ljubišina supruga Vesna rekla je da su tog jutra njen muž i njegov otac krenuli po drva u šumu nedaleko od sela.

- Ne znam da li je Milan bio prisutan kada je Ljubiša već umro ili je požurio traktorom po pomoć. A on u 89. godini života bio. Drvarka se otkačila i okrenuo se traktor - priča Vesna.

Kako kaže, nesreća se dogodila na ulazu u selo.

- Zvali smo ih telefonom, ali se nisu javljali - kaže Vesna.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike