Drogirani nasilnik potpisao nagodbu: Tukao ženu i oca, sad robija tri godine

20.10.2023

11:46

0

Autor: 24sedam

Surčinac (41) priznao krivicu i pristao na odlazak u zatvor

Drogirani nasilnik potpisao nagodbu: Tukao ženu i oca, sad robija tri godine
Screenshot 2022-03-29 153354 - Copyright Printskrin/Jutjub/ MUP Republike Srbije

Treće javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu odluku o potvrđivanju sporazuma o priznanju krivice sa R. M. (41) optuženom da je pretukao suprugu i napao oca.

Tužilaštvo je, imajući u vidu prethodnu višestruku osuđivanost okrivljenog, predložilo sudu da mu prethodno utvrdi kaznu zatvora od po jedne godine i sedam meseci i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine. Takođe, traži i da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja narkomana, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Ovo tužilaštvo je 17. oktobra podnelo sudu sporazum o priznanju krivičnog dela koji je zaključen sa okrivljenim i njegovim braniocem po optužnom predlogu protiv R. M. zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici. Sumnja se da je u aprilu u Surčinu supruzi zadao više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega je na istrčala iz kuće i u pomoć pozvala oca okrivljenog. Otac je pokušao da ga smiri, a okrivljeni je sve vreme ženu vređao i govorio da će je ubiti.

Osumnjičeni je zatim ušao u raspravu sa ocem, uzeo sekiru, uhvatio ga za vrat i kragnu i rekao mu da se ne meša u njihove odnose. Oštećena supruga je zadobila lake povrede.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike