Velika zaplena marihuane u Valjevu: U četiri plastenika pronađeno 180 stabljika kanabisa, i to nije sve (FOTO)

18.10.2023

15:30

0

Autor: M. Vu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu

Velika zaplena marihuane u Valjevu: U četiri plastenika pronađeno 180 stabljika kanabisa, i to nije sve (FOTO)
Plastenik sa zasadom kanabisa - Copyright MUP

Policija u Valjevu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su I. K. (34) iz Valjeva i N. L. (43) iz Obrenovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u okolini Valjeva, u domaćinstvu koje koristi I. K., u četiri plastenika, pronašla 180 stabljika kanabisa, težine 540 kilograma, dok je u pomoćnim prostorijama nađeno oko 4,2 kilograma marihune, oko 4,4 kilograma sasušenih delova kanabisa, semenke kanabisa i digitalna vaga.

MUP
 

Takođe, nađena su i tri lovačka patrona za pušku koje je imao u ilegalnom posedu, pa se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U kući i pomoćnim prostorijama N. L. nađeno je 743 grama marihuane, devet stabljika kanabisa, više semeniki kanabisa, kao i vagica za precizno merenje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike