Srbin poginuo u Italiji: Darko (42) iz Kučeva pao sa krova zgrade, preminuo u bolnici

08.10.2023

21:23

0

Autor: Lj. S.

Do nesreće i pada je došlo usled urušavanja zida nadstrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda

Srbin poginuo u Italiji: Darko (42) iz Kučeva pao sa krova zgrade, preminuo u bolnici
Copyright Profimedia

Državljanin Srbije Darko P. (42) iz Voluje, kod Kučeva, poginuo je 4. oktobra u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko osam metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Prema pisanju italijanskih medija, Srbin koji je živeo je u San Bonifacio, i njegov kolega G.M. (57), koji je i vlasnik firme u kojoj je Darko P. bio zaposlen, u sredu 4. oktobra oko 15 časova, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvodu radove na sanaciji.

Do nesreće i pada je došlo usled urušavanja zida nadstrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda.

24sedam/Katarina Mihajlović
Ilustracija

Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

On je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.

Prema pisanju italijanskih medija, Darko P. je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povredama koje je zadobio, dok je G. M. van životne opasnosti.

Nastradali Srbin je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: L'Arena

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike