Deda izbodenog dečaka iz Niške Banje: Ubica je bio mračan, satanista, uvek je nosio nož

06.10.2023

13:03

0

Autor: 24sedam

Svi su u Niškoj Banji izbegavali M. M. (13) koji je juče ubio vršnjaka

Deda izbodenog dečaka iz Niške Banje: Ubica je bio mračan, satanista, uvek je nosio nož
Copyright Tanjug/Printscreen

Staniša S, deda ubijenog A. S. (13) iz Niške Banje u svojoj ispovesti objašnjava da se niko od članova njihove porodice nije slagao što se dečak druži sa M.M. (13). Kaže, osumnjičeni dečak-ubica je bio mračan i čudan, ali da mu je njegov unuk i pored toga uvek pružao drugarsku pažnju.

- Moj unuk se družio sa dečakom koji ga je ubio, ali smo se protivili tome. Govorili smo mu da se ne druži sa njim i on se u proteklih godinu dana distancirao od njega, možda ga je zato ubio. Ne znamo. Znamo da ga je juče ujutru pozvao telefon i da je A. S. otišao kod njega. Debelo su se posvađali u dvorištu i onda ga je pozao da uđe u kuću. To je jedino što  znamo - kazao je Staniša S. 

On dodaje da je telefon njegovog unuka, koji je pohađao sedmi razred, uzela policija i da će se sigurno saznati šta su on i M.M. razgovarali pre nego što je otišao kod njega. 

- M. M. je išao ulicom i izbegavao ljude, brojao korake, pričao sam sa sobom. Posebno se mene klonio jer sam video da nije dete koje bi trebalo da se druži sa mojim unukom. Radio sam u Centru za socijalni rad, umem da prepoznam kada neko ima problem - objasnio je Staniša i dodao:

Ubica prebačen na kliniku u Beogradu

Deča-ubica je zbog epileptičnog napada juče transportovan u Klinički centar u Nišu. Ali, danas je prebačen je u Kliniku za neurologiju i neuropsihijatriju u Beogradu. 

- Dečak je uvek sa sobom nosio nož, zvezdu ili šrafciger. Nosio je to oružje i u školu ali im na žalost sada niko ne pretresa rančeve. Crtao je satanističke simbole, mrtvačke glave, zvezde, našli su te simbole i kod njih kod kuće i u dvorištu škole. Mom unuku je dao satanističku literaturu, ali smo mu naredili da je odmah baci. 

Staniša kaže da su sva deca izbegavala M.M. ali da mu je njegov unuk uvek ukazivao pravu drugarsku pažnju. 

- Škola je najveći propust napravila, zataškavali su to što su roditelji prijavljivali o M.M. Znali su i to za satanističke znake, ali ništa. Moj unuk je pokušao da ga uvuče u društvo, uvukao ga je i u košarkaški klub u kome trenira, ali ništa nije pomoglo - kazao je Staniša.

Ubijeni dečak A. S. biće sahranjen sutra u podne na lokalnom groblju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike