Jeziva poruka Don Misaka, kruševačkog brutalnog ubice: Možda gazim put krvav, al' ga gazim kao prvak (FOTO/VIDEO)

06.10.2023

14:02

2

Autor: 24sedam

Isplivale jezive fotografije i poruke ubice iz paba u centru Kruševca

Jeziva poruka Don Misaka, kruševačkog brutalnog ubice: Možda gazim put krvav, al' ga gazim kao prvak (FOTO/VIDEO)
Don Misak - Copyright Printscreen/Facebook

Bojana Misakovića (34), osumnjičenog da je u kruševačkom pabu ubio Ivana Krtolicu (41), prijatelji su zvali Don Misak, a o njegovom nasilnom ponašanju govore na desetine fotografija kojima se hvalio na društvenim mrežama. 

Kruševljani pričaju da je najviše rasprave u gradu pokrenula Misakovićeva fotografija sa nožem. Upravo sa sečivom kojim je, zbog sitne rasprave, direktno ubo u vrat Krtolicu i usmrtio ga na licu mesta.

Printscreen Facebook
Osumnjičeni Bojan Misaković sa nožem

 

Za Don Misaka se navodi da mu je omiljeni film bio "Starred Up", gde glavni junak, koji je tek zagazio u kriminalne vode, završava u zatvoru za odrasle. I to zato što je počinio brutalna krivična dela.  

"Možda gazim put krvav, al' ga gazim kao prvak", poruka je, između ostalog, kojom se osumnjičeni za ubistvo dičio.

Naravno, njegov put pratile su i gomile alkohola i narkotika. On u svom krivičnom dosijeu ima čak devet prijava za razna počinjena krivična dela.

Printscreen Facebook
Zatvorska fotografija ubice iz paba

Misaković je u sredu uveče ubio Kruševljanina Krtolicu (41), koji je u pab u centru Kruševca došao sa društvom kako bi gledali utakmicu.

- Pre odlaska u pab zamolio me je da mu opeglam košulju za svadbu na koju je trebalo da ode. Umesto za svadbu, juče sam tu košulju odnela u kapelu bolnice, kako bi u subotu u njoj sahranila sina. On nije umeo da se naljuti, toliko je bio blage naravi. Moj sin je najtoplija duša, brižan, dobar... Ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava - ispričala je majka Anka Krtolica.

Kobne večeri, Krtolica je bio u lokalu gde i Misakovićevo društvo.

- Društvo u kome je bio Krtolica je pozvalo Ivana da priđe rečima: "Dođi s nama da popiješ piće, ma pusti muziku." Nažalost, ovaj je uzeo nož, prošao pored dvojice Ivanovih prijatelja i Krtolici direktno zario nož u vrat. I onda se dao u bekstvo - objašnjavaju svedoci.

Printscreen/Društvene mreže
Žrtva Ivan Krtolica

 

Sa okrvavljenim nožem otišao je ka staroj pijaci, u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju. Policija je brzo stigla na lice mesta, dok je osumnjičeni bacio nož i legao na asfalt. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Misaković je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati. Očekuje se da bude saslušan u Višem tužilaštvu, posle čega će mu se odrediti mera pritvora do 30 dana.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike