Jezivi detalji svirepog zločina: Telo nesrećnog Stevana žena sekla motornom testerom deo po deo

16.09.2023

13:46

0

Stevan A. je boraveći u inostranstvu dozvolio bivšoj suprugi da živi u njegovoj kući, a do zločina je došlo kada se on vratio u Srbiju

Jezivi detalji svirepog zločina: Telo nesrećnog Stevana žena sekla motornom testerom deo po deo
Ilustracija - Copyright Pixabay

U selu Vlaški Do desilo se svirepo ubistvo kada je Ljiljana J. (56) ubila pa raskomadala telo bivšeg muža Stevana A. (54), a sada su isplivali novi detalji.

Stevan A. je boraveći u inostranstvu dozvolio bivšoj suprugi da živi u njegovoj kući, a do zločina je došlo kada se  on vratio u Srbiju.

Naime, zločin je usledio po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe koja je izbila zbog velikog nereda u kući i dvorištu. Nezadovoljan požalio se komšiji i to je bilo poslednji put kada je viđen živ. Čim je legao da spava, bivša supruga je uzela pištolj prislonila mu jastuk na glavu kako bi kamuflirala pucanj i ubila nesrećnog Stevana, piše Informer.

Nakon toga je uzela motornu testeru i isekla Stevanovo telo deo po deo.

Ona je priznala policiji da je prvo odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese i uz pomoć sina i ćerke bacila u šumu 60 kilometara dakleko od sela.

Ipak zločin nije mogla da sakrije, jer je komšiji bilo sumnjivo kako je Stevan samo tako nestao. Na njegovo pitanje gde je otišao, Ljiljana mu je odgovorila da se vratio u Beč. Nezadovoljan odgovorom, pozvao je policiju i klupko zločina je počelo da se odmotava...

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike