Poslednji sati ubijenog nadničara: Sedeli u kafani, izboli zemljaka u vožnji i iscenirali udes

16.09.2023

13:11

0

Zajedno kopali krompir pa ubili zemljaka

Poslednji sati ubijenog nadničara: Sedeli u kafani, izboli zemljaka u vožnji i iscenirali udes
Copyright Printskrin/facebook

Zajedno su radili u nadnici, kopali krompir, onda se posvađali i četvorica Trsteničana i Kruševljanin ubila su zemljaka Sašu Savića (41). U prvi mah se pretpostavljalo da je saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom, ali se ispostavilo se da je zločin otkriven u mirnom selu Rudno, na obroncima planina Radočelo i Golija.

Zbog zločina su uhapšeni braća Denis V. (25) i Danijel V. (26), Zoran V. (51) i Dragan L. (73), kao i Kruševljanin Kristijan R. (21). Oni su osumnjičeni da su u četvrtak uveče, posle svađe, a potom i tuče ispred kafane u centru sela ubili Savića.

- Svi su sezonski radnici na vađenju krompira. Oko čega su se posvađali niko ne zna, a epilog je, nažalost, tragičan. Beživotno telo u prevrnutom automobilu su u petak ujutro pronašli meštani koji su i pozvali policiju. Svi smo mislili da je u pitanju udes, a ispostavilo se nešto mnogo strašnije - priča jedan od meštana Rudna.

Profimedia
 

Kako je saopštila Policijska uprava u Kraljevu, nakon tuče osumnjičeni su sa Sašom ušli u automobil "folksvagen2 i dok je vozio, zadali mu nekoliko udaraca po glavi i telu. Potom su ga, kako se sumnja, više puta posekli nožem, nakon čega je automobil sleteo s puta. Sumnja se i da su braća Denis i Danijel  V. nastavili da brutalno udaraju Savića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Ostavili su ga kraj lokalnog puta namestivši telo da izgleda kao da je u pitanju saobraćajna nesreća. Operativnim radom policije klupko je počelo da se odmotava i ustanovljeno je da se radi o ubistvu, a petorica muškaraca terete se i za prikrivanje krivičnog dela - kaže izvor blizak istrazi.

Petorici osumnjičenih je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike