Detalji udesa kod Soluna: U autobusu bili Srbi koji su krenuli za Asprovaltu, 20 njih povređeno! Automobil postao bezoblična masa (FOTO)

10.09.2023

10:10

0

Autor: J. S. J.

Prema rečima vozača autobusa, automobil u kojem su bila putnika kretao se u suprotnom smeru kada je iznenada udario u autobus

Detalji udesa kod Soluna: U autobusu bili Srbi koji su krenuli za Asprovaltu, 20 njih povređeno! Automobil postao bezoblična masa (FOTO)
Copyright RINA

Tri osobe su poginule u teškom udesu autobusa sa srpskim tablicama i automobila u nedelju nešto pre 7.00 časova na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon, dok je 40 njih povređeno.

Portparol vatrogasne brigade Giannis Artopoios izjavio je da su tri osobe bez svesti izvađene iz jednog od dva automobila. Četvrta teško povređena osoba izvađena je iz istog automobila. Iz drugog automobila su spasene dve teško povređene osobe. U turističkom autobusu bilo je oko 20 povređenih.

Prema rečima portparola, u autobusu je bilo 78 putnika, srpskih turista koji su se uputili na odmor u Asprovaltu, u regionu Soluna.

 

Prema rečima vozača autobusa, automobil u kojem su bila putnika kretao se u suprotnom smeru kada je iznenada udario u autobus.

Autobus se okrenuo unazad i upao u jarak pored puta.

 

#VMS_64fd745c1bc252ac1bbf1c13{width:100%;display:flex;align-items: center;justify-content: center;}@media (max-width: 760px) {#VMS_64fd745c1bc252ac1bbf1c13 > div{width:calc(95vw - 30px) !important;height: calc((95vw - 30px) * 9 / 16) !important;}}
 

 

Automobil sa četiri putnika pretvorio se u bezobličnu masu. Drugi automobil, koji je vozio Srpkinju sa detetom, neminovno je bio pogođen udesom.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike